Hej! Just nu är jag ute på LIA i tio veckor, men är öppen för praktikplats inför våren 6/2-12/5-2023. Hör gärna av er!

Om mig      Kontakt

Finalplats i Sammanslaget 2022! Björkå Frihet - Det är modemedvetet att gå i någon annans skor

Uppgift: Ett skarpt uppdrag till Sammanslaget 2022 där fem utbildningar från Yrgo slogs ihop till 17 grupper med totalt 115 elever. Björkå Frihet vill inte längre kopplas samman med fd Emmaus-rörelsen. De vill bli egna i konsumenternas ögon och bli igenkända för det solidariska arbete de själva står för idag.

Se vår presentation här!

Syfte: Hur bevarar vi kundens varumärke i en kampanj som ska väcka uppmärksamhet och få civila att öppna upp ögonen för Björkå Frihet? Syftet är att vi elever ska få arbeta ihop så likt branschen som möjligt. I våra olika roller som våra utbildningar ger oss. I ett klimat där vi endast har en brief från kund att förhålla oss till och där vi själva ska sätta konceptet från idé till slutprodukt. 

Mål: Målet är att förstå branschen och dess roller bättre, att få en överblick hur processen kan se ut från idé till slutprodukt. Men också hur man tillsammans i en utlottad grupp ska kunna  möta kundens efterfrågan och samtidigt bevara varumärket och deras värdeord. Vinsten i tävlingen är att kampanjen eller delar av kampanjen ska gå live.

© All rights reserved Angelica Sorbell