Överlägg

… och så är det fredag igen

God kväll, fina. Äntligen helg igen och denna veckan har gått så fort! Hoppas helgen går långsammare så att jag får njuta extra mycket av mina killar här hemma.

Sammy kryper på för fullt och har börjat ställa sig upp mot möblerna här hemma – livsfarlig! Det går inte att låta honom krypa iväg själv för antingen står han och försöker klättra upp mot en golvvas, eller så har han hittat till toaborsten och jag vet inte vilket som är värre. Men det är så roligt att det händer så mycket med honom nu, han är i en jättemysig ålder. Vill ha närhet, busig, utvecklas för fullt och överraskar hela tiden.


Jag själv har kommit igång med Viktväktarna igen och har kört på i två veckor, och varvat det med promenader och styrkepass här hemma. Det känns riktigt skönt denna gången, lättare på något vis. Jag håller det simpelt, experimenterar inte för mycket utan fokuserar mest på att komma in i rutinerna och vanorna. Försöker att inte se helgerna som ”typiska helger” då man vill unna sig och gotta ner sig i soffan. Gotta ner sig i soffan gör vi ändå såklart, men vi försöker hitta annat att äta istället för godis och snacks just nu.

En annan sak som jag har tagit tag i under veckan är att lära mig Adobe Illustrator! Jag är så taggad på detta, har alltid älskat att rita och skissa, skapa och forma. Så nu har jag gett mig på detta i digital form och hoppas på att kunna utveckla detta längre.
Och min Social Media Management-kurs blev avslutad för två veckor sedan nu tror jag! Också så jäkla roligt att ha checkat av den och ha med mig det i framtiden. Funderar på att sätta ihop ett inlägg om vad jag tyckte, kanske dela med mig av vad jag har lärt mig? Vi får se! Denna våren kommer vara så kreativ och jag är så taggad.

Ha en supermysig helg! Och tack igen förresten för den fina responsen i inlägget om fjärde trimestern, och alla som delade med sig av sina upplevelser och erfarenheter. Jag har redan tackat flera gånger men jag trodde inte att det skulle bli så bra respons! TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *