Överlägg

Sammy’s första klippning

Hej därute! Det var ju inte igår jag skrev här precis, men om jag säger såhär – jag har haft så mycket grejer på gång och hälften kan jag inte ens säga högt, men roligt är det! Jag håller fortfarande på att lära mig grafisk design och Adobe Illustrator, vilket är skitroligt! Jag har påbörjat Viktväktarna igen sedan årsskiftet och även kört igång regelbundna träningspass här hemma via Nike Training Club. Men främst har det varit fullt upp med Sammy som har blivit en betydligt mer rörlig och energisk kille. Så dagarna går åt till att ha mindre tid för mig själv dagtid och mer tid åt att underhålla en tandsprickar-myror-i-byxan-närhetskrävande liten kille. Men återigen, även detta är skitroligt för han utvecklas och överraskar oss varje dag. Vår lille älskling ♡

Jag har inte hunnit så mycket längre med min förlossningsberättelse heller, jag vet att ni är några som har frågat – MEN det tar sån tid! Så många detaljer osv som ska med, men fortsättningen kommer jag lovar!

Och just det, sen var det ju det här som många har efterfrågat på Instagram – Hur blev Sammy’s frisyr nu när jag klippte honom för första gången?! Well, bättre än förväntat! Första och enda gången jag faktiskt har försökt få till en frisyr på någon annan var för ca 15 år sedan och jag kan säga såhär – jag och denna person är inte tillsammans idag. Haha! Och sen dess har jag helt enkelt låtit bli.


Jag började först med saxen, men han vägrade sitta still vilket var väntat. Och jag var livrädd att jag skulle klippa av honom ett öra eller två. Det gick i alla fall sådär och det blev sjukt ojämnt hahaha, stackars barn! Sen körde jag igång rakapparaten och försökte vänja honom vid ljudet. Han älskar när vi borstar tänderna med våra eltandborstar, så ljudet var väl inte helt obekant, men fortfarande lite läskigt. I alla fall. På med Babblarna på tvn och fruktnapparna fyllde jag med hans favorit – frusen mango. Den ena efter det andra och tillslut hade han nog hunnit käka fem bitar innan jag var färdig. Superduktig och han brydde sig inte ett dugg så länge han hade sin fruktnapp!

Vad tycker ni om mitt första försök? Kanske att jag ska ge mig på att finjustera polisongerna, kanske inte. Men han blev väl ändå jättefin? Ville ändå behålla hans lugg, men toppa den lite. Hur mycket hår har han inte haft? Galet!

2 svar på ”Sammy’s första klippning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *