Sneakpeak på huset

Åh, vad vi längtar nu! Om 6 veckor exakt så får vi tillträde till vårt fina och mysiga lilla radhus. Vi har inte så många bilder då vi köpte det utanför marknadsföring och budgivning, så bilderna är mina egna. Även om det är mindre än vad vi tänkte från början så har vi så stora planer gällande vad vi vill göra med det. Både inomhus och utomhus. Självklart kommer jag visa mer sen när vi faktiskt har möjlighet att hänga där lite mer, typ när vi flyttar in! Det blir en del för- och efterbilder på våra projekt, alltid roligt att titta tillbaka på senare.

Köket är modernt och stilrent, men finns några opraktiska grejer vi vill ordna. Hallen är sådär ljus och mysig, men kommer bygga om den lite. Sovrummet känns stilrent och det kan nog vara rummet där vi eventuellt inte har tänkt göra någonting, än så länge!

Vindsvåningen aka Sammys yta

Vindsvåningen är så himla fin. Bakom rutorna längs väggen så finns där förvaring och tanken är att detta ska bli två rum istället för ett. Det kommer vara så skönt att äntligen kunna ge Sammy sin egen yta. Där han kan ha både sovrum och leksaker! Här har vi fler större planer än att bara dela av till två rum, men vi får se hur vi får till det längre fram.. Lättare tänkt än att få gjort ibland.

Tror ni att vi har börjat packa då? Hm, nej. Tidsoptimister som vi är och så mycket annat som är roligare, så har vi såklart inte börjat packa ännu. Däremot har jag börjat rensa så smått och ska börja försöka sälja av en del grejer innan flytt. Sen har vi en vecka ihop innan Niclas går på pappaledighet och jag börjar plugga, så då kanske vi får tummarna ur och sätter igång.

Nu ska jag börja runda av min torsdag. Det har varit mycket i skallen denna veckan, har haft huvudvärk varje dag och känt mig överkörd. Imorgon är det sista dagen för mig att lämna besked till mitt nya erbjudande. Jag tror dock att jag redan har bestämt mig…

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *