Spläsh! – Gaston Luga

Här har ni min nya rygga från Gaston Luga! SÅ JÄKLA SNYGG! Och jag blev så glatt överraskad. Eftersom den är i veganskt läder så trodde jag att den skulle kännas plastig och stel, men det gör den inte! Den är riktigt skön att ha över axlarna och materialet är följsamt.

Det står också att datorfacket rymmer 11″-13″ laptops så jag hade redan ställt in mig på att min 15-tummare inte skulle få plats, men även här blev jag överraskad! Jag får alltså plats med laptop, ritplatta OCH kamera plus lite till! Och inte nog med det så är den vattentät, så jag kan transportera mina ömtåliga prylar tryggt och säkert.


Den är fantastisk och jag vill såklart dela med mig av min kod SORBELL15 som ger 15% på HELA Gaston Lugas sortiment! De har ett sinnessjukt snyggt utbud och jag älskar också att det är ett svenskt företag!

Det är inte ofta jag väljer att göra samarbeten. Än så länge har det bara varit med ett annat företag – men också svenskt. Jag väljer samarbetspartners utefter vad jag själv tror på och står för. Det betyder mycket för mig att inte ta mig an uppdrag ”bara för att”, utan jag gör det med trovärdighet och ansvar.

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *