Överlägg

Ändrar jag mig nu när allt äntligen blev klart?

Det blev visst någon slags sommaruppehåll med bloggen. Vi har varit iväg så himla mycket denna sommaren, hemestrat till max. Så jag har inte haft så mycket tid till att sitta med bloggen, fokuserat på så mycket annat. Men det känns ändå helt okej. För förutom att jag fick bekräftat att jag kom in på mitt förstahandsval efter att ha slitit med tre stora arbetsprover + urvalsprov som hade deadline på tre timmar (fortsätter prata om det för jag fattar inte att jag klarade det?!). Så har jag fortsatt med mina illustrationer och fått beställningar på dessa under sommaren. Jag har också börjat ta tag i mitt intresse för social media-strategi och delar nu med mig av detta på min privata Instagram. Sen är Sammy inne i en helt galet mysig period just nu! Även om pappa fortfarande är nummer ett så ger han mig så jädrans mycket kärlek om dagarna, kryper upp och vill gosa och pussas och kramas. WAH, att det skulle vara såhär mysigt mellan varven trodde jag inte för en månad sedan, när raseriutbrotten var fulladdade i den lille kroppen.

MEN,

så helt plötsligt kom där något som spräckte min finally-enjoying-summer-going-with-the-flow-bubbla eftersom jag hade bestämt mig för vad jag ska göra i höst. Närmare bestämt om två veckor (hur fort har det inte gått??). I förrgår så hände det något som gav mig magknip, huvudvärk och världens beslutsångest. Jag kom in på mitt andrahandsval. Där jag har stått som reservplats två hela sommaren. Som lika gärna egentligen hade kunnat vara mitt förstahandsval. Så nu står jag här med mardrömsscenariot som jag hade hoppats på att slippa, som jag innerst inne var glad över att slippa. Jag måste välja. Jag har till på fredag kl 12 på mig att skicka in mitt beslut och igår satt jag och Niclas uppe hela kvällen och jämförde. Gjorde research på dom olika utbildningarna och skolorna. Rannsakade mig själv i ren panik och tänkte tillbaka på min bakgrund och mina visioner. Vilken ger mig en bra magkänsla och vilken kommer leva upp till mina förväntningar?

2 svar på ”Ändrar jag mig nu när allt äntligen blev klart?

  1. Men nej vad svårt! Men bra jobb att komma in på båda!!
    Helt plötsligt framstod ”mitt svåra beslut” inför hösten om huruvida jag ska ha gymkort eller inte ganska futtigt 😂

    1. VISST! TACK! Inte trodde jag detta när jag tackade jag en sista gång till förstahandsvalet förra veckan.. haha. Åh, gymkort.. Förstår dina tvivel ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *