Överlägg

Snart börjar han simma igen!

Eller? Kanske! Oj vad vi badar nu när vi är uppe hos Niclas föräldrar, så himla mysigt! Jag tror nog att vi har badat varje dag sedan vi kom hit i tisdags. Med all rätt då det har varit galet varmt dessa dagar. Och Sammy som har varit lite skeptisk kring att bada, då han inte har gjort det alls mycket sedan vi slutade på babysim (pga pandemin). Han äääälskar att bada just nu! Särskilt i sjön! Han vill vara i hela tiden och han har till och med börjat få tillbaka rörelser som vi gjorde i början av babysimmet! Så himla roligt att se honom sparka med benen och försöker ta sig fram med armarna.

Vi får såklart hålla i honom, men han trivs på ett helt annat sätt nu än t.ex. förra veckan i Falkenberg. Nu när vi är här så försöker vi underhålla det så mycket som möjligt för det lär troligen inte bli så mycket bad tillbaka i Göteborg sen.

Vi får se vad vi hittar på med imorgon. Ikväll har vi haft tacoskväll och imorgonkväll ska Niclas göra sin magiska falafelrulle (egengjorda falafels) i libabröd. Fyllningen består av rödbetshummus och yoghurtdressing smaksatt med ingefära, mynta och sweet chili. Mmmmm, vill gå och lägga mig nu så jag kan få äta den snabbare! Om jag inte glömmer så lägger jag ut recept på allt senare.

Och vår finaste Sammy-väska är såklart från ellebasi.se. Just nu får ni 35% rabatt om ni anger sommar35 i kassan.

Ha en fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *