Överlägg

HALLÅ JAG BESTÄMDE MIG!

Här sitter jag och hetsäter gräddkolor från Gränna i soffan och inser att, så otrevligt det är att jag skriver om mina funderingar kring utbildningarna. Och sen inte uppdaterar er om hur jag faktiskt bestämde mig för att göra med mina val! Fast ni som följer mig på Instagram eller kollar till läget ibland, ni vet redan vid det här laget vad jag valde. Jag tog ett litet avbrott från allt efter att jag tog mitt beslut. Vilket var välbehövligt då jag trodde jag skulle bli knäpp förra veckan.

Helt galet trött, så nöjd med magkänslan och jag var nog på min femte kopp kaffe.
Här ser ni i alla fall INTE er framtida Digital Content Designer.

Utan här ser ni er framtida GRAFISKA PRODUCENT!. Hej hej! Fan vilket härlig känsla detta är! Återigen lika läskigt med hela grejen att börja plugga och att aktivera sig efter 1,5 års mammaledighet. Men fortfarande också så j#vla taggad! Om 1,5 vecka drar vi igång och idag har jag suttit och skrivit ner varje lektion fram till årsskiftet. Detta kommer bli riktigt jäkla bra, äntligen kommer jag få fokusera på att vara kreativ varje dag för, förhoppningsvis, resten av mitt liv.

Jag berättade lite för er om vad en Digital Content Designer gör om dagarna. Så jag tänker att jag gör detsamma gällande den här utbildningen också. Såhär skriver skolan om sin utbildning:

Som grafisk producent arbetar du med att framställa fysisk och digital kommunikation i form av trycksaker, förpackningar eller text och grafik till digitala medier. Du har ett stort tekniskt kunnande och ser till att den ursprungliga idén och designen bevaras genom hela produktionen och att resultatet uppfyller krav på kvalitet, färg och form. Datorn är ditt viktigaste arbetsredskap och du jobbar i flera olika design-, text- och bildbehandlingsprogram som till exempel Indesign, Photoshop, Illustrator, After Effects och Premiere Pro.

Yrgo, IP Grafisk produktion & form

Så vem vet, kanske är det min design du ser på nästa ölburk du dricker från. Eller min affisch du ser skapat åt ett företag. Eller kanske är det jag som gör din nästa logga och företagsprofil när du startar eller uppdaterar ditt företag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *