Överlägg

Morgonmys och trädgårdsutforskning

OM jag längtar tills vi flyttar till vårt eget lilla hus i höst? JODÅ! Särskilt när jag bara kan öppna altanen och släppa ut Sammy för att rasta av sitt nyfikna sinne och rastlösa kropp. Imorse efter frukosten så gick jag och Sammy ut för att hänga lite i trädgården, vilken lyx att kunna göra det när man känner för det. Men regnet hänger dessvärre i luften så det blev full utstyrsel idag, men vad gör det när det finns så mycket att undersöka?

Han försökte sätta tillbaka löven som har fallit från buskarna. Söt som ändå förstod på något vis att löven tillhörde häcken.

Och så många olika stenar som finns runtom huset! Stora, mellan och små. Olika färger och nyanser, olika former och utseenden.

Vi får se vad resten av dagen erbjuder. Det ska eventuellt regna hela dagen. Om inte, så funderar jag på att ta en promenad till en närliggande strand med lillkillen. Niclas jobbar på som vanligt nu och det är rätt tomt utan Neneh och Tobbe. Men samtidigt väldigt mysigt att bara hänga själv med mini igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *