Överlägg

Hej! Jag är typ tillbaka?!

Men alltså, sjunde april? SJUNDE APRIL känns som en evighet sen. Men det var alltså då jag skrev mitt förra inlägg som var till en skoluppgift i Digitalt Skapande. Den kursen är jag färdig med nu och VET NI VAD? Jag fick ett stort jäkla A i hela kursen! Så jag hann färdigt med kursen i god tid för att kunna söka in till utbildningarna jag har sneglat på sen 2017, och den känslan är magisk!

(Vill lägga en extra vink till min vän Jessica som påpekade att det har varit lite tomt på läsning det senaste.. Well, here you go ;)).

Och imorgon åker vi till Hamburgsund, Gerlesborg, för att spendera midsommarhelgen med Sammys mormor. Det kommer bli en supermysig helg och det ska faktiskt bli skönt att komma ifrån stan i några dagar och mysa vid kusten. Sen har jag ju illustrerat en del sedan jag började i April och säljer några via Printler, det galleriet uppdateras och rensas då och då. Sedan har jag även skaffat en egen Instagram för just mina illustrationer. Där kan man också beställa personliga prints ifall man vill ha något särskilt till sig själv eller för att ge bort. Just nu har jag ett erbjudande som gäller 50% rabatt på 1 print vid köp av 2! In och kika!

Det känns som att det har hänt så mycket sedan mitt förra inlägg att jag tänkte att vi ska göra en liten recap med bilder, kul om ni vill hänga med! Bildtext finns på vissa utav bilderna.

Slutet av April


Maj-Månad


Juni än så länge

1 svar på ”Hej! Jag är typ tillbaka?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *