Överlägg

Midsommar 2021

Och så är midsommarhelgen redan förbi och det är måndag. Niclas sitter och jobbar, Sammy sover frukost och jag sitter i soffan och funderar lite över framtiden. Workin’ Moms säsong 5 rullar i bakgrunden på Netflix (älskar den!) och jag hör hur trädens blad leker mot varandra från glipan vid balkongdörren.

Jag går igenom bilderna från midsommarhelgen och jag känner sån tacksamhet över mina två killar. Tänk att jag ska få spendera resten av mitt liv med dom och vi ska växa upp tillsammans, utvecklas och lära oss så mycket nytt ihop. I år hyrde vi ett litet hus i Gerlesborg, ihop med Sammys mormor och hennes respektive. Vi har åkt runt i delar av vackra Bovallstrand och sedan åkte vi längs havet från Gerlesborg upp till Hamburgsund. Där gjorde vi olika stopp på vägen och ett av dom var Hornborgs Slottsruin, magisk utsikt! Kör ni förbi så måste ni stanna till och ta del av utsikten, bilder längre ner. Jag har ätit blåmusslor kokt i grädde och vitt vin två dagar i rad och känner mig stolt över att kosten inte spårade under helgdagarna. För ja, jag hällde inte i mig såsen och större delen av pommesen fick min smartpoints-räddare-till-karl!

Snapshots från helgen kommer här.


Balkongmys innan avfärd.


Midsommarafton spenderades i Hamburgsund med stopp vid Heestrand och Hornborgs slottsruin.


Vi hängde i Smögen under midsommardagen och åt god mat, kollade på alla lyxlirare och partymänniskor som fick oss att känna oss så långt ifrån denna värld. Men vilket mysigt ställe och fantastiska miljöer man får ta del av runt omkring allt annat stök.

Vilken härlig start på sommarsäsongen! På torsdag åker vi till Falkenberg för att stanna i en vecka. Det ska bli så härligt att komma ifrån stan lite igen. Gå långa promenader vid en strand och inte en hamn, njuta av både trädgård och altan istället för balkong och asfalt. Vi ser fram emot ännu en ”hemestra”-vecka helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *