Överlägg

Kvällstid och egentid

Ikväll var Niclas iväg en sväng med företaget han hyr in sig hos. Så jag och Sammy har i princip haft hela dagen för oss själva och vi har mest bara myst och tittat på alla hans favoritprogram. Han har haft feber i två dagar och två nya tänder är på gång samtidigt nu. Så hans humör är väldigt mycket upp och ner, och därför får jag ta dagarna lite som dom kommer. Och han går så mycket nu! På tal om att farmor har varit här och verkligen visat honom att han kan gå. Hon lät honom knappt krypa, utan hon var där direkt och ställde honom upp så fort han skulle någonstans. Och nu gör han det i princip självmant! Lille lille älsklingsskrutt.


Och vad bestod min egentid av då? Mjo, en halvtimme efter att jag hade lagt Sammy så ringde Niclas och sa att han var på väg hem. Han hade varit iväg sen klockan 16, så han hade ändå varit iväg ett tag. Men för mig kändes det som att han precis hade åkt, men men. Jag fick i alla fall ritat lite ikväll vilket jag inte har gjort på länge. Och så har jag bara suttit i soffan i mjukis med några tända ljus.


SNART ÄR DET DAGS FÖR BYTE!

Imorgon är det äntligen fredag, och inte vilken fredag som helst! Det är Niclas sista dag innan pappaledigheten drar igång! HELT GALET?! Min tid som mammaledig är snart över, och separationsångesten kommer till och från var och varannan dag. Vi kommer i alla fall ha en vecka ihop nu innan jag påbörjar skolan, så det känns ändå väldigt skönt att mjukstarta allt lite. De första veckorna kommer vara på distans så jag kommer ändå vara nära mina killar, och vi kan fokusera lättare på flytten och att börja packa.

Åh, alltså det är så mycket som händer nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *