Långhelg i Falkenberg

Här kommer en uppdatering från soffan med kaffemuggen i högsta hugg och Neneh sitter mitt emot mig och delar filt. Sammy hade en dag igår med alldeles för lite sömn under natten, och ville inte riktigt sova ikapp timmarna under dagen. Och imorse vaknade han redan klockan fem, vilket nästan aldrig händer längre. Jag fick lägga honom tidigare nu under morgonen för han var riktigt sur och tvär, men det har inte ens gått en timme och han har redan vaknat till. Så man kan säga att jag som i vanliga fall är bortskämd med bra sovrutiner, börjar känna mig rätt sliten mentalt redan efter två dagar. Kan ju hoppas på att han somnar om! NOG OM MITT BARNS RUBBADE SÖMN! <3

Vi åkte till Falkenberg i torsdags för att vakta mammas hus som är iväg i en vecka, och i med att Niclas jobbar om dagarna så kändes det extra trevligt att ta med extra sällskap. Så Neneh har varit här i några dagar och igår kom även hennes pojkvän Tobbe för att stanna över en natt. Idag åker dom vidare till Varberg och jag kommer ha det sjukt tomt här även ifall jag har Sammy, det är ju alltid lite trevligt med vuxensällskap.

Igår gjorde jag Moule Frites med aioli och vitlöksbröd, alla fyra i sällskapet åt upp så det verkade som att det gick hem hos alla! Kul! Sedan drack vi bubbel och badade jacuzzi innan vi checkade ut för kvällen.

Här kommer några bilder från senaste dagarna, har tydligen inte tagit så många som jag trodde jag hade gjort.

Premiärdoppet i Sammys egna lilla pool blev succé!

Gofrukost och finsällskap!

Sammy upplevde livets första dopp i havet och vi alla doppade oss två gånger! Och hur fina är väskorna från Ellebasi?! Vi använder dom både som strandväskor och att förvara Sammys leksaker när vi reser bort.

Huuur cool kid?! <3

Det blev också en promenad i det fantastiska vädret och den härliga naturen.

Och spana in en av våra goda middagar som vi har ställt till med. Ni kan ju tro att vi passar på att grilla varje dag nu!

Det blev en kort stund vid lekplatsen innan regnet och åskan slog till.

Och här är mina musslor som jag bjöd gänget på igår! Det har självklart potential att bli godare, men mums så gott det var ändå!

Idag avslutade vi våra härliga dagar tillsammans genom att åka till Skrea Strand för lite lunchkrubb och promenad längs stranden.

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *