Årets första snö

Igår vaknade vi upp till snöflingor, och de fortsatte komma under hela dagen, kvällen och natten. Så idag fick jag med Niclas ut under sin lunch när jag skulle visa Sammy hans första snö. Och det bästa av allt är att det är kramsnö, den bästa snön om ni frågar mig. Det finns inget mysigare och ironiskt nog varmare ljud än när man går på snö som kramar om skorna.

I alla fall. Tror ni Sammy gillade snön? Det gjorde han! Och jag blev så sugen på att köpa en pulka att dra runt honom i. Men frågan är ifall jag ens hinner det innan snön är borta igen.. Dock skulle jag nog säg att på sista bilden var han nog rätt trött på oss och att vi trodde att han skulle göra snöänglar bara för att vi la honom i snön..

.

”Snälla plocka upp mig’rå!”

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *