Överlägg

Er framtida Digitala Content Designer

Alltsååå vad jobbigt det har varit att så frön till (för mig) VÄLDIGT STORA saker, och sen inte få berätta om det för någon! Jag har verkligen försökt att ha låga förväntningar, inte hoppats på för mycket. Ställt in mig på att när jag är klar med mammaledigheten så ska jag tillbaka till jobbet, till mitt nya team i min nybyggda butik i Mölndal. Men nej, jag blev antagen till mitt förstahandsval och jag ska göra något helt annat!! Detta är verkligen läskigt och jag vet inte ens om jag har gjort rätt val. Men Digital Design har jag sneglat på i säkert fyra år nu och jag har fortsatt att snegla varje höst. Sugen på att göra annat, något nytt, något som jag tycker är så roligt på fritiden. Mammaledigheten har verkligen hjälpt mig. Butiksdöden som kom pga ökad e-handelsförsäljning OCH en pandemi som slog omkull ALLA, har sparkat mig därbak och bara fått mig att ta steget nu! Ett stort läskigt steg.

Vilket jäkla år detta är, jag måste ändå säga att jag är stolt över mig själv! Jag har varit så nervös, stressad. Behövt plugga upp kurser för att ens kunna söka in, fått skapa layout för både hemsida och broschyr, skapat content-förslag för företag på Instagram och illustrera porträtt där jag valde att skapa ett på farmor. Jag har lyckats sitta i snitt två timmar om dagen när Sammy har sovit middag, och sedan sena kvällar när vi har nattat Sammy och gjort allt annat som ska fixas hemma. Jag har spelat in podd, filmat och klippt musikvideo, skapat bildmontage osv osv! HUR SKULLE JAG HINNA DETTA PÅ 10 VECKOR?! Vet ni vad? Jag lämnade in allt den sjunde veckan och hade min muntliga examination vecka åtta! Heeelt galet.

Och nu kom jag in. På mitt förstahandsval. Jag har reservplats två på mitt andrahandsval. Men vilket jävla känsla. Är detta meningen nu tro?

Jag är så glad. Förväntansfull och glad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *