Överlägg

Fredag

Åh vi vinkade av Rebecka och lilla Vilma för en timme sedan. Jag kände att det var så skönt med lite sällskap idag, och att vi båda fick prata av oss om allt mellan himmel och jord. Vi promenerade ner till Brunchoteket men stod nog och väntade en halvtimme utanför utan att få plats. Och typiskt nog så höll Sammy på att somna till i vagnen precis när vi var framme, och sen vägrade han somna om. Så efter en stund gav vi upp då jag kände att han aldrig kommer somna i vagnen medan vi sitter och käkar, plus att lilla Vilma började bli otålig i sin vagn. Så vi promenerade hemåt igen och beställde sushi från Mr Shou. Rekommenderar starkt!

Sammy har haft en riktig skitnatt och jag vet snart inte vad jag ska göra för att underlätta längre. Han vaknar och är i princip pigg? Eller kanske övertrött? Han vääägrar somna om, det kan ta upp till två timmar innan han ens kommer till ro. Och fantastiska Rebecka som vet hur det är med bebis som inte alltid har bra dagar lugnade mig hela dagen idag. För Sammy har i till och från gråtit i kanske tre timmar. Han ville absolut inte leka idag, det räckte med att han såg våra vänner så bröt han ihop. Han vägrade sova fast jag visste att allt handlar om att han är övertrött. Trodde han hade feber, det hade han inte.

Men, vi hade en trevlig dag ändå på vårt eget vis nu när man är småbarnsföräldrar och aldrig vet vilket humör ungarna är på. Tog en sushibit, han grät, sprang in till honom och vyssa, gick ut igen och tog en sushibit, han grät och jag gick in till honom och vyssa. Osv, osv, osv.


Jag sitter nästan och somnar i soffan just nu och Sammy lyckades somna för kanske 1,5 timme sedan. Efter många om och men. Jag borde kanske väcka honom så att hans nattning inte blir rubbad nu istället. Jag är så glad att det är Niclas natt inatt. För jag hoppas på att jag kan sova igenom hela natten, så att jag känner mig mer som mig själv imorgon igen. ”Ha fyra skitnätter och res dig upp efter den femte”!

Jag önskar er andra en superfin fredag i alla fall, och hoppas att helgen ger oss alla lite ro och harmoni.

Kram på er som orkar läsa om mina dåliga dagar ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *