Överlägg

God morgon

Tänk att det redan är ett nytt år och vecka ett i kalendern. Trots ett pandemifyllt 2020 så har året gått otroligt fort? För ett år sedan hade jag och Niclas kommit hem från vår nyårsweekend i Paris. För snart ett år sedan så gick jag hem från jobbet. För snart ett år sedan fick jag min babyshower trots Corona. För snart ett år sedan så föddes vår fantastiska son och aldrig kommer framtida år bli sig lika igen.

Bara nu under morgonen har jag varit i kontakt med rektorer gällande förskoleplats till Sammy. Och jag har varit i kontakt med studievägledare gällande en kurs som jag vill gå under våren. Men den startar i sådana fall inte förrän i Mars så målet blir att hinna färdigt med min pågående Social Media Management-kurs som jag tar hos Alexandra Bylund.

Det gäller att underhålla sig så att dagarna inte blir allt för enformiga. Fast nu när Sammy är vaken mer, kryper och utforskar så blir det också svårare att ta sig tiden för egna projekt. Men vi hittar väl våra rutiner också så småningom, det gäller nog att sänka förväntningarna lite om dagarna. Hinner man inte allt så gör man inte det och det får liksom vara okej dom gångerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *