Överlägg

Hej Måndag!

Återigen en ny vecka och vi började vår måndag med ett besök hos barnmorskan. Det var dags för Sammys 10-månaderskontroll och det gick superbra! Jag stod stolt som en tupp med ett töntigt flin medan han ville integrera med dom andra barnen, utforska BVC och lät vår barnmorska busa och checka av sina punkter. Inte en enda tår fällde han och han var inte ens orolig, så himla duktig ♡

Annars så var det bara jag och familjen i helgen vilket var skönt. Vi har varit så aktiva många andra helger på raken, så denna helgen tog vi verkligen bara dagarna som dom kom. I lördags åkte vi iväg och hämtade upp min nya ritplatta som är MAGISK. Wacom One 13 heter den och är från 2020. Den har inbyggt skärm jämfört med min gamla som bara hade en platta. Så denna är helt klart roligare att rita och designa med, för jag ser direkt vart jag för pennan. Jag har suttit som fastklistrad hela helgen utan tidsuppfattning, bästa köpet på länge! Och bästa Niclas som har låtit mig sitta kvar fast jag frågade flera gånger om jag skulle hjälpa till med något.


Igår var vi ute och promenerade medan solen lös och regnet höll sig borta. Vi var nog ute och gick i säkert två timmar, vilket blir extra roligt när jag lyckas få med mig Niclas. Vi försöker alltid vara ute lite mer på helgerna och på vardagarna är jag mest ute själv med Sammy. Ibland väntar jag och vissa gånger följer karln med också.

Jag har även varit iväg och hämtat upp min nya ryggsäck som jag ska förvara mina tekniska prylar i. Jag har inte packat upp den ännu, men något säger mig att jag inte kommer bli besviken! Den är i svart PU, vegansk, vattentät och lite ”rå” i stilen. Ni får se den i veckan!

PUSS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *