Överlägg

Hejdå Falkenberg


Och vi alla vaknade av mini strax efter fem imorse. Åh snälla somna om och sov lite till.. bara en halvtimme räcker. Men icke. Vi lyckades i alla fall mysa lite i sängen och busa till ungefär 06.20 innan Sammy blev liiite för trött på oss stora som vägrade gå upp. Sorry kiddo, men din mamma är ingen morgonmänniska längre. Och heller ingen kvällsmänniska faktiskt. Jag är en liten mitt-på-dagen-människa kanske? 

I alla fall. Idag ska vi åka hem från Falkenberg och tillbaka till Göteborg. Nu har vi passat huset i en vecka och som vi har njutit av både utrymmet, trädgård och vädret! Vi har hunnit bada i havet, nästintill grillat varje dag, badat jacuzzi och druckit bubbel, lekt på gräsmattan och tagit härliga promenader ute i naturen. OJ så litet vårt egna lilla hem kommer kännas nu, men wow vad vi längtar ännu mer till vårt lilla hus som väntar på oss i Lerum. Kärlek på hög nivå det här. 

Nu vaknade Sammy från sin morgonvila vilket betyder att min soffpaus är slut för denna gången. Har röjt, vattnat allt som lever och börjat packa bilen medan han sov. Men nu kör vi igen!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *