Överlägg

Bildmontage – Sammy’s Sagostund

Om ni undrar varför det har varit så tyst här inne det senaste, så är det för att jag har påbörjat kursen Digitalt Skapande 1. Lite som att gå back to basics för min del som pysslade rätt mycket med detta i gymnasiet. Det är så himla roligt att köra igenom mediaämnen igen även om det kan vara stressigt periodvis i samband med mammaledigheten. Just nu försöker jag hinna så mycket som möjligt medan han vilar dagtid och har lagt sig för natten på kvällen.

Men idag blev jag äntligen färdig med mitt bildmontage ”Sammy’s Sagostund”. Det var flera år sedan jag gjorde ett montage av olika bilder att jag nästan hade glömt hur roligt det kan vara att manipulera ”verkligheten”.

Fotot monterades ihop med hjälp av bl.a. dessa bilder:

Här nedan sitter alltså vår lille kille och läser Mrs Mighetto’s ”Ensam i bokstävernas land” ihop med sin älg-kompis och favoritnallen vid sin sida.

Vad tycker ni? Vill ni joina honom för en liten sagostund?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *