Överlägg

Skåra Gårdsbageri

Bortsett från att helgen har bjudit på allt från digital babyshower, långa promenader i solen, bubbel och vin. Så inledde jag och Sammy helgen med en utflykt till Skåra med våra vänner Rebecka & lilla Vilma. Det var första utflykten med bara barnen och så mysigt vi hade! Bageriet ligger ute på landet med egna getter, nybakat bröd och fika, goda luncher och spännande drycker.


Men vilken fantastisk dag vi hade och det kändes verkligen som våren är på ingång trots bitande vindar. Barnen skötte sig exemplariskt och vi var alla helt slut efter en heldag ute vid kusten. Det var perfekt att åka dit strax innan lunch för vi hade växthuset för oss själva och där fanns plats att sitta utomhus också. Vi hittade ett supermysigt promenadstråk längs vattnet som går runt hela udden (vi gick inte runt hela udden denna gången, den är rätt stor). Vi stannade till efter en bra bit och mumsade på vårt fikabröd som vi köpte med från bageriet, och njöt av en barnfri halvtimme medan dom sov.

Man kan hitta sätt att umgås på ändå trots pandemi, det krävs bara lite planering och hänsyn till omgivningen. Jag ser fram emot fler utflykter utomhus nu när vädret börjar vända och solen skiner var och varannan dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *