Överlägg

Pirrig i kroppen & vår i luften

Äntligen fredag och solen skiner utan ett enda moln på himlen. Efter lunch blir det en promenad med bubs, och jag funderar på att köpa en helgbukett att sätta på köksbordet. Jag och Niclas lämnar en mentalt hektisk vecka bakom oss med husvisningar och en budgivning som vi dessvärre inte kammade hem. Vi har bearbetat sorgen även om vi fortfarande är irriterade över händelseförloppet. MEN, det kommer med största sannolikhet fler objekt till våren och som kommer kännas ännu bättre i kroppen.

För en vecka sedan tvekade vi på om vi är redo att lämna lägenheten och centrala Göteborg. En vecka senare så känner vi oss mer än redo och pirret efter att hitta vår framtida drömbostad sitter fortfarande i. Att solen skiner och det börjar bli plusgrader höjer verkligen känslan. Att få leka utomhus med Sammy och ta varma promenader är något vi längtar efter. Att vi förlorade budgivningen har nästan gjort oss ännu mer motiverade på allt annat, särskilt att drömmen om hus inte känns långt ifrån. Att kunna ge Sammy ett eget rum, Niclas en ordentlig kontorsyta och vi slipper gå inpå varandra och lyssna på varandras samtal hela tiden. Att ha en altan eller trädgård att sätta sig i, nybryggt kaffe med solen i ansiktet och Sammy som springer runt och leker.

ALLTSÅ ÅH. Ni hör ju. Jag ser redan fram emot år 2021 även om pandemin inte är över ännu. Men vi har satt igång så många andra projekt så vi klarar oss ändå. Körkort, digitalt skapande, husvisningar och ansökningar till nya utmaningar. Jag älskar det.

Ha en fantastisk fredag ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *