Tisdag

Hallå därute, veckan är igång!
Det blev ingen löptur medan Sammy sov igår. Från ingenstans ville han inte sova längre än trettio minuter, så jag hann knappt utanför dörren innan han vaknade. Meeeen det resulterade i en löptur idag istället! Jag körde samma sträcka som i lördags. Det var dock tyngre idag och jag behövde invänta grönt ljus vid ett tillfälle, och tappade mina hörlurar vid ett annat. Men utöver det sprang jag hela rundan och nu ligger jag utslagen på soffan och ska passa på att vila medan lillen gör detsamma.

FÖRRESTEN! Nu kan du streama musik via Spotify i din Apple Watch. Det är en uppdatering som gjordes för ett tag sedan, men du behöver koppla upp ett par hörlurar till klockan. Så jag sprang utan telefonen, och lyckades spela musik hela sträckan. Äntligen!


För övrigt så har jag bara ett arbetsprov kvar av fem! Det känns pirrigt och nervöst, jag hoppas innerligt att det räcker för att jag ska kunna fortsätta utveckla det som jag har påbörjat nu. Det är så sjukt roligt med digital design, älskar att kunna kombinera olika sätt att skapa en slutprodukt.

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *