Hela helgen helgmys

Vilken fantastisk helg vi har haft! Solen har hållit oss sällskap och med den så hade vi några vänner över i lördags med sin lilla dotter. Vi åt chark med bubbel, och sen bjöd jag på ungersk kycklinggryta med nokedli och vin. Barnen lekte lite men Sammy är så blyg och blir så orolig när vi har gäster. Hoppas det går över snart för nu träffar vi oftast någon lite varje vecka, lite för att vänja honom men mest för att vi saknar sällskapet och aktiviteter.

Överlag så sover han i alla fall bättre nu än vad han har gjort på väldigt länge. Vi lägger honom ca en halvtimme tidigare om kvällarna, han får större portioner mat om dagarna och sover i princip hela nätterna! Tror vi är uppe i femte natten nu som känns riktigt bra. Han väcker oss fortfarande med läten och ljud, men han somnar om själv så länge vi låter honom vara lite. Sen får han en flaska runt fem på morgonen och somnar om till sju-halv åtta. TACK! Hoppas det håller i sig nu utan att jag jinxar något.

Igår så träffade vi också upp några vänner i Slottskogen för att promenera runt i djurparken och bara catcha upp. Så himla mysigt och två av dom träffar vi allt för sällan. Jag och familjen var hemma efter kanske 3,5 timmes promenad och vi var alla helt slut! Det blev inte så mycket mer av gårdagen förutom soffmys och bebisgos.


Jag tänkte egentligen gå ut på en promenad i solen medan Sammy sover frukost. Funderar på att börja göra det ibland, han sover alltid så bra på förmiddagen. Alternativt börja jogga lite igen. Jag provade i lördags och det kändes bra! Hittade en bra slinga som funkar att börja med för att mjukstarta kroppen. Men nu, känner jag att jag behöver komma igång med nästa arbetsprov till en utbildning jag vill söka in till. Så vi får ta en promenad ihop när han har vaknat istället, så får han också lite sol i ansiktet.

Ha en fantastisk start på veckan ♡

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *